su kaçak tespiti Options

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Genel hatlarıyla tesisatçı kime denir sorusunun cevabını verdiğimize göre tesisatçının ne iş yaptığını ayrıntılarıyla anlatmaya geçebiliriz. Yukarıda belirttiğimiz gibi tesisatçı genel olarak evlerin su tesisatıyla ilgilenen kişilere verilen bir isim. 

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir zamanda onarım yapıldı.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Su tesisatı ve su kaçak tespiti su tadilat işleri yapılır garantili bir şekilde Herhangi bir issue çıktı zaman ücretsiz müdahale zamanında işi teslim edilir

Ancak gereksiz yere duvarların ve zeminin kırılmasını engellemek için teknolojik cihazlardan yararlanılır. Bu cihazlar sayesinde nokta atışı olarak kaçakların yeri tespit edilebilir.

su kaçağı tespit Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Mr Usta güvencesiyle muhtelif sorunlarınızı halletmek için evinize gelen tesisatçılarda aramanız gereken ve tüm ustalarımızın da sahip olduğu başlıca nitelikler aşağıdaki gibi sıralanabilir:

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına 2 yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Banyonun tam ortasına denk geliyor akan yer ama kapıya doğru ilerlemiş alt katta. Su kaçağını noktasal olarak tespit ettirmek istiyorum. Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiratı hakkında bilgi verir misiniz?

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

Üst katta bulunan kişilerin su kullanımı olduğunda akma yapar. Akan yerin rengi farklı olduğu gibi koku da yapabilir. Bu belirtiler ile karşı karşıya iseniz kaçağın pimaş borusundan olduğu tahmin edebilirsiniz.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan lawnım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Report this wiki page